Sälja båt

Att sälja båt behöver inte vara krångligt

Att sälja båt behöver inte vara krångligt

editorial

Många människor älskar båtlivet och allt som kommer med det. Med en egen båt får man en alldeles speciell frihetskänsla och kan njuta av underbara dagar ute på böljan blå. Ibland blir det dock aktuellt att sälja sin båt.

Det kan vara smart att ta hjälp när det är dags att sälja båten

Det kan såklart handla om mängder av olika anledningar, men en mycket vanlig anledning är att man vill uppgradera och därmed köpa en större eller bättre båt. Det kan även vara så att man insett att man inte har tid att nyttja båten så mycket som trott och därmed väljer att sälja. Oavsett vilken anledning som ligger till grund för att man ska sälja sin båt så kan det vara både smidigt och lönsamt att ta hjälp från experter med försäljningen.

Sälja båt

Båtmäklare som vet vad som krävs för att sälja båt

Hos Yachtsale arbetar båtmäklare med lång erfarenhet som gör det lilla extra för att varje båtaffär ska bli så lyckad som möjligt. För det första så vet de var potentiella köpare finns samt vad de vill ha, vilket skapar goda förutsättningar för att man ska kunna få så bra betalt för sin båt som möjligt. De är noggranna varje steg i processen och med över 20 år i branschen har de ett unikt kundregister där de hittar rätt köpare till båtarna som de säljer.

En enkel process som innebär minimalt med arbete för den som vill sälja båt

Genom att anlita Yachtsale får man hjälp med hela försäljningen inklusive besiktning, fotografering, sammanställning av utrustning, marknadsföring, visning och provsegling för potentiella köpare samt försäljning och leverans till den nya ägaren. Smidigare än så blir det inte och om de mot förmodan inte skulle lyckas sälja båten så tar de ingenting betalt. Det kan därmed vara en riktigt god idé att vända sig till Yachtsale när det blivit dags att sälja båt.