mitsubishi og ford

Att välja en Fordverkstad i Stockholm

Att välja en Fordverkstad i Stockholm

De flesta bilverkstäder kan hjälpa till med olika typer av bilar då de flesta är ganska lika i konstruktionen. Dvs. de fungerar ungefär likadant. Men det kan ändå vara en bra ide att välja en verkstad som i första hand inriktar sig på just det bilmärket man har. Varför det? Kanske man undrar. 

Jo, för att de är extra kunniga på märket och det är troligt att de har de bästa reservdelarna för märket. Det finns även en annan anledning. Genom att välja en Fordverkstad i Stockholm kan du även få ta del av specifika förmåner.

 

Vilka förmåner har Fordverkstäder?

Att skapa ett fordkonto gör livet lite lättare och man behöver inte ha en massa papper som ska sättas in. Med kontot kommer en app där all information om den egna bilen finns. Vill man veta hur det gick med besiktningen förra året, ja då är det bara att gå in i appen. Dessutom kan man teckna förmånliga försäkringar hos företaget. 

En viktig detalj vid bilköp är att man kan få hjälp med hur man bäst finansierar köpet. Här finns lösningar för både privatpersoner och företag. Det finns även möjlighet att justera försäkringen efter de egna behoven.

 

Fördelar med en fordförsäkring

En av de stora fördelarna är att om bilen skulle bli totalförstörd så får man en helt ny bil eller 120 % av marknadsvärdet. Något som kan kännas betryggande då bilen ofta är ett måste och man kan bli helt strandsatt utan den. Skadejour finns dygnet runt, årets alla dagar. Du får även mer kundrabatt hos IF på upp till 27 procent. Du kan även känna dig trygg med att det alltid är originaldelar när du gör dina reparationer på en Fordverkstad. Förutom en bra försäkring finns flera intressanta anledningar till att välja en auktoriserad fordverkstad. Läs mer härhttps://www.vallentunamotor.se/ .