Volvo penta action service

Båtresor utomlands med Volvo penta action service

Båtresor utomlands med Volvo penta action service

editorial

Din båt är en av dina käraste ägodelar och du vill gärna åka båt hur långt som helst. Det kan du också göra, men du måste försäkra dig om att det går att få service om motorn krånglar. Därför kan du ansluta dig till Volvo penta action service, så kan du ringa och få hjälp dygnet runt var du än finns i världen.

Då är du trygg, för det finns telefonsupport på en mängd olika språk, och du vågar dig ut på ställen där du aldrig har kört båt förut. När det gäller din vanliga båtservice kan du kontakta ett fullservicevarv i Stockholm som gör alla nödvändiga kontroller och reparationer. Där kan du handla både båtar och tillbehör, om det är något mer du skulle vilja ha.

Yamaha, Evinrude eller Volvo Penta

Ett fullservicevarv har det mesta, så du kan skaffa dig en vattenskoter, eller en ny båtmotor. Du kan gå in i varvets butik och kika runt på alla tillbehör och prylar, och då kanske du hittar något intressant som du inte visste fanns. De har också egna verkstäder, så du kan få hjälp med mycket och inte bara din Volvo Penta. 

image

Kontakta fullservicevarvet, så får du mer information om fördelarna med Volvo penta action service när du tänker ta båten med på världshaven. Du får svar direkt när du ringer denna utrikes telefonsupport, och det är en mycket populär tjänst. Det fungerar som en extra trygghet på båtfärden om det skulle behövas. 

Din båt blir uppdaterad på fullservicevarvet

Båtservicen på själva varvet är auktoriserad, och man byter ut mjukvara och kablar och annat som behöver ses över. Du blir alltid kontaktad och får en prisuppgift innan något görs. Du får godkänna alla reparationer och har full insyn i vad som händer med båten. Glöm inte att även boka Volvo penta action service.