reservdelar

Du är bilintresserad, och det är engelska bilar som gäller

Du är bilintresserad, och det är engelska bilar som gäller

Du har polare som älskar att glida runt i jättestora blänkande cabriolet, gärna Cadillac eller Chevrolet. Mycket krom och färgglad lack i 1950-talsstil. Det är en väg, sen finns det mindre och mer klassiska bilar, med mycket stil, som passar den som snarare lyssnar på jazz än på rockabilly.

Du kanske har skaffat en liten pärla från England, kanske en Triumph, varför inte en GT & Coupé, eller en Spitfire. Härliga bilar att susa fram på somriga landsvägar och som snarare har en diskret charm än ett blänkande yttre. Reservdelar till triumph behövs också, som till alla bilar, särskilt veteranbilar.

 

En engelsk bil, som Triumph, är en klassiker

Inte alla bilar blir klassiker förstås, vem minns en Daf? Okej, någon blir alltid nostalgisk över en gammal bilmodell, som man har ägt eller som mamma och pappa hade. Men de som överlever länge, och blir eftertraktade långt efter att de först såg dagens ljus är inte alla märken eller modeller. Vissa är helt enkelt snyggare, coolare, tjusigare, stiligare och mera eftertraktade än andra. Triumph är ett exempel. Har man en sådan i sin ägo, ska den vara tiptop. Man är beredd att fixa till det som saknas eller är trasigt. Det handlar om andrahandsvärde, och kärleken till bilen.

 

 

Gillar du bilutställningar?

Blir du alldeles pirrig när du får ta ut din pärla och rulla in på en bilutställning i den svenska sommaren? Du kanske har anmält dig till en veteranutställning redan nu och måste få de sista detaljerna på plats. Att köra in sakta med en bil som du lagt ner hela din själ i och där varenda detalj är på plats är en härlig känsla. Du kan med all rätt känna stolthet. Folk flockas kring den, vill ta bilder, frågar en massa och du kan njuta i solen. Pärlan är tiptop.