mitsubishi og ford

Fördelen med en ford-auktoriserad verkstad i Stockholm

Fördelen med en ford-auktoriserad verkstad i Stockholm

Alla som har i alla fall lite kunskap om bilens historia känner till Henry Fords modell T. Den var nämligen ett viktigt steg i bilens historia och har en nyckelroll till att bilen blev något av en var mans ägodel. Men det var ändå inte Henry Fords första bil. Hans absolut första bil byggde han i sitt garage redan 1896. 

Henry startade sedan the Ford Motor Company och några år senare, 1908, byggde han den väldigt kända T-forden. Vad är det då som göra denna modell så revolutionerande att vi pratar om den än idag? Det var inte dess charmiga utseende, utan det faktum att det var den första bilmodellen som byggdes på löpande band. Det sänkte produktionskostnaden drastiskt, vilket gjorde att de även kunde sänka försäljningspriset och fler hade råd att köpa en egen bil. 

 

 

En ford-auktoriserad verkstad ger dig ett tryggt bilägande

När du servar din bil regelbundet på en Ford-auktoriserad verkstad i Stockholm försäkrar du dig om att din bil håller sig i gott skick. Då kommer eventuella problem hittas i god tid innan de blir till kostsamma lagningar. 

I din service ingår dessutom Ford assistans. Det betyder att om din Ford blir stående vid vägkanten pga. punktering eller något annat jobbigt missöde så kommer du få hjälp av en bärgare inom kort. Du kan få hjälp i de flesta länder i Europa och denna tjänst gäller fram till nästa servicetillfälle. Detta är unikt för Ford och inget som exempelvis Mitsubishi erbjuder.  

En annan fördel med att välja Ford i Stockholm är att du kan känna en trygghet i att din bil blir omhändertagen av specialister på just Ford och att de endast använder orginaldelar. Välj att betala på en gång, via kredit, avbetalning eller genom ett serviceavtal. Du kan helt enkelt känna dig trygg när du väljer Ford, både som bil och verkstad. Det är trots allt bilmärket som tänkt på allmänheten sedan start.