bilverkstad

Hitta en pålitlig bilverkstad

Hitta en pålitlig bilverkstad

editorial

Om man är bilägare så är det mycket viktigt att man tar hand om fordonet, både för ekonomins skull men framförallt för att den eller de som färdas i bilen samt trafikanter man delar vägarna med ska vara så trygga som möjligt. Ett fel på bilen kan växa sig större om man inte åtgärdar det i tid, vilket kan ställa till det inte bara på bilens delar utan har man oturen att det händer vid fel tillfälle kan det innebära en farlig situation på vägarna. 

Hitta en verkstad att återkomma till

Det är bra att hitta en bilverkstad som man tryggt kan lämna in sin bil till för service och reparationer. Har man en verkstad som man kan lita på gör ett bra jobb till ett överkomligt pris så är det otroligt mycket värt istället för att ständigt byta verkstad. Det är också skönt att kunna vända sig till ett och samma ställe eftersom det blir mer personligt och personalen på verkstaden lär känna den specifika bilen.

Det finns verkstäder som kan fixa det mesta

AB Gävle Bilservice utför service och reparationer samt byte av olika bildelar. Det är en bilverkstad i Gävle som har lång erfarenhet och kan ta emot både gamla och nya bilar från i princip alla märken. Mekanikerna och bilteknikerna som arbetar på bilarna hos AB Gävle Bilservice kombinerar sin långa erfarenhet med modern teknik och IT, vilket ger riktigt bra resultat. Hos AB Gävle Bilservice får man alltid garanti på reservdelarna och självklart en stämpel i serviceboken för att behålla marknadsvärdet på bilen. De tar även emot nya bilar med fabriksgaranti och utför en rad tjänster, bland annat kan de släcka 2:or från besiktningen, genomföra kamremsbyte, felsöka, testa och byta bromsar, laga bilens turbo, reparera AC, byta avgassystem, samt reparera eller byta koppling och växellåda. De kan helt enkelt hjälpa till med allt man kan tänkas behöva fixa på bilen.