husvagnar

Husvagnar på olika sätt

Husvagnar på olika sätt

editorial

Det finns två vanliga sätt att använda sin husvagn under semestern. Det ena sättet är att man helt enkelt har sin husvagn stående på tomten. Då står husvagnen parkerad som det perfekta gästrummet för sommarbesökare, och om sanningen ska fram kan det vara skönt att slippa ha huset fullt av människor när man vaknar på morgonen.

 

Att upptäcka Sverige med husvagn

Att resa med husvagn är ett underbart sätt upptäcka vårt vackra land och gör att man verkligen kan vara spontan. Man behöver inte boka några rum och en husvagn kan dessutom stå nästan var som helst. Om man vill ha bekvämligheter nära till hands är det bara att besöka någon av Sveriges alla campingplatser med sin husvagn. 

Där kan man ta sig en dusch och äta en god middag på campingens servering. Det kan man verkligen kalla semester. Om man är trött på att vara bland folk och vill ha lugn och ro kan man istället parkera sin husvagn vid någon mysig insjö. Där kan man laga till en enkel måltid och njuta av stillheten efter en lång promenad i omgivningarna.

 

 

Skapa det perfekta sommarboendet

Det är verkligen någonting speciellt med att vara nära havet. Havsbrisen och det blå vattnet ger en svårslagen semesterupplevelse. Är det en sol- och badsemester man är ute efter är det bara att hitta en favoritcamping och helt enkelt flytta dit. Husvagnen kan stå där året om, så att man slipper släpa den efter bilen varje gång det är dags.

När man campar kan man packa lätt och sedan fylla på med sådant som fattas. Man kan sätta upp ett förtält som blir ett extra rum även för regniga dagar. Vill man åka på utflykt är det bara att man tar bilen och låter husvagnen stå. Lite tips om husvagnar kan du hitta på nätet.