husvagnar

Man ska ha husvagn!

Man ska ha husvagn!

Precis som de i den klassiska sången av Galenskaparna och After Shave sjunger, så finns det många fördelar med att skaffa en husvagn. Oavsett om du är gift med familj, pensionerad eller på en helt annan plats i livet så är husvagn säkerligen något för dig – husvagn är för alla! Det är svårt hitta ett mer praktiskt sätt att spendera en sommarsemester på. Med en husvagn kan du ta dig så gott som överallt i Sverige och Europa utan att behöva oroa dig för att sakna något alls. Att skaffa en husvagn blir som ett extra hem på hjul!

 

Husvagn – ett bättre alternativ

En husvagn är i nästan alla fall bättre än andra rese- och boendealternativ. Aldrig behöver du oroa dig för att det inte ska finnas plats på hotell eller motell dit du vill resa och aldrig behöver du passa några andra tider än dina egna. Husvagnssemestrar ger dig den ultimata friheten att göra och resa precis var och när du vill. Dessutom är det många gånger både ett billigare och ett mysigare sätt att spendera sommaren med familjen. Som om detta inte vore nog är husvagnssemestrar mycket mer miljövänliga än till exempel semestrar där man färdas med flyg långa sträckor fram och tillbaka för en begränsad tid på ett visst ställe.

 

 

Att välja husvagn

När det kommer till att välja husvagn är ett gott råd att aldrig ta första bästa. Husvagnar finns det gott om att köpa och det är bättre att vara lite kräsen och kolla på flera olika innan du bestämmer sig för att slå till. Se till att den du väljer har allt som du tror att du kommer att behöva. Det kan till exempel vara tillräckligt många sängar, utrymme för en soffa att sitta i eller vad som helst annat som du vill ha. Länktips: http://www.fritidscenter.se/Husvagnar