däck

På tur mot en ny framtid

På tur mot en ny framtid

Visst har tillvaron börjat kännas mer hoppfull under den senaste tiden. I dessa pandemiska tider så letar vi alla efter ljusglimtar och nu känns det faktiskt äntligen som att saker och ting börjar vända åt rätt håll. I varje fall om man ser till hur siffrorna över sjuka och döda har utvecklats.
Kanske vi äntligen får se ett slut på dessa svåra tider som har varit fulla av personlig tragik.
Det gäller förstås att inte ta ut någon seger i förskott och fortsätta att hålla avstånd till varandra. Det gäller både i butiker och när du åker för att skaffa nya däck i Tyresö på Däck & Maskin. 
Säkerheten framför allt.

Förhoppningsvis innebär detta att vi kommer att få rekommendationen att resa inom Sverige i sommar igen. Det har ju varit rekommenderat att vi inte ska göra några resor i onödan under den senaste tiden. Allt för att försöka minska takten på smittspridningen.
Extra jobbigt har detta förstås varit för dem av oss som har nära och kära som är mer ”fjärran och kära”. Har man släkt och vänner på annan ort så har läget förstås varit ansträngt under den senaste tiden. Att inte kunna träffas som vanligt är förstås slitande på både själ och humör. Dock kommer det att komma en tid då man bara kan hoppa i bilen och börja umgås igen utan att riskera att smitta varandra.

Säkerligen kommer det att vara en förlösande upplevelse för oss alla när saker och ting väl återgår till hur de var tidigare.
Eller exakt likadant kommer det förstås inte att bli. När vi väl har kommit ut på andra sidan så kommer mycket att ha förändrats och blivit annorlunda. Dock är det i detta nu som vi skapar denna framtid. Hur vi agerar idag formar med andra ord hur livet efter pandemin kommer att se ut.