aixam norrtälje service citroën

Service för din Cittra

Service för din Cittra

De som vet, de vet. En Citroën är en riktig kvalitetsbil. Med modern design och kunskap baserad på lång tradition kommer din bil att fungera klanderfritt och länge. Modellerna är nya men traditionen är gammal. Man har tagit till sig den nya teknik som gör körningen säkrare och roligare men skippat det som bara verkar avancerat utan vettig funktion. Din bil står med bakhjulen i en fin bilbyggartradition och med nosen i modern teknologi.

För att din bil ska fortsätta att prestera i toppklass är det viktigt att den får den omsorg som behövs, både till vardags och i form av service.

 

Vad för service behöver din bil?

För dig som har en bil som inte är inhandlad hos bilhandlaren igår utan är äldre än fem år rekommenderas basservice. Då får din bil en översyn och vissa åtgärder ingår alltid. Bland annat byts oljefilter och motorolja. Sedan kontrolleras ett större antal funktioner för din säkerhet. En provkörning ingår också för att fel som visar sig under just körning inte ska missas.

I övrigt behöver din bil troligen byta exempelvis kamrem efter ett visst antal år och ett visst antal mil. Din servicebok blir ifylld och du kan tryggt köra vidare!

 

 

En pålitlig serviceverkstad

När du letar efter aixam norrtälje service citroën finns det ett givet bästa val. Din auktoriserade verkstad kan inte bara ta hand om det löpande underhållet på din bil utan också exempelvis ansvara för däckbyten. Har oturen varit framme och du har fått punktering? Även här kan de kompetenta teknikerna hjälpa dig. Har du haft mer otur än så och behöver plåtarbeten eller reparera skador från t ex en mindre olycka? Inga problem.

Du kan med förtroende överlämna din pärla i verkstadens kompetenta händer. Din bil kommer ut som ny, fräsch, snygg och fullt fungerande, och du kan köra vidare med ett leende.