Volvo penta action service

Volvo penta action service ger support

Volvo penta action service ger support

editorial

Skulle du få motorkrångel när du tar med båten på semester utomlands kan du bara ringa en support som kan svara på nästan vilket språk som helst. Tjänsten kallas Volvo penta action service och kan beställas hos ett fullservicevarv i Stockholm. Även om din båt är i topptrim efter den sedvanliga servicen, kan motorfel oväntat inträffa och då är supporten en extra trygghet.

Det bästa är att du kan befinna dig var som helst i världen och ändå få fatt på en person att ringa oavsett tid på dygnet. Det finns bemanning dygnet runt året om, och det kan ju kännas lugnande att veta. 

Fullservice på alla sätt

Du kan köpa det mesta till din båt, och kanske har du redan gjort det. Ditt fullservicevarv har en affär där du kan shoppa alla sorters tillbehör, och även sådant som du inte visste att du behöver. Ta en titt i lokalerna runt omkring också, för det finns både varv där man lagar båtar, det finns försäljning av vattenskotrar och motorer, och som sagt, mängder av tillbehör. 

Du träffar på likasinnade när du går dit, för alla har samma passionerade intresse för båtlivet. Dessutom kan du serva båten där, precis som när man kör bilen till besiktning. Du får protokoll på allt som görs där, både uppdatering av mjukvara och kontroll av alla kablar och slangar.

 

Volvo penta action service

 

Att våga ge sig iväg långt

Kanske är Volvo penta action service just det du behöver ha för att våga ge dig ut på de riktigt långa resorna. För de flesta är det en önskedröm, och du kan förverkliga den om du vill.

Annars är det mysigt att åka runt i skärgården i Sverige också. Du kan ju faktiskt ge dig iväg vart som helst på din semester och ta familjen med i båten när båtens service är i toppklass.